Ακολουθήστε μας

Copyright © 2020

Created by Berry Advertising | Communicate Creatively

Κατασκευάζουμε μεταλλικά προϊόντα, με μεράκι για το αντικείμενο και σεβασμό στις ανάγκες σας


Η εταιρεία μας CHRONIS EpexMetal, ιδρύθηκε το 1978 στο κέντρο της Αθήνας, με κύριο αντικείμενο δραστηριότητας την κατασκευή μεταλλικών προϊόντων & εξαρτημάτων. Το 1992 μεταφέρθηκαμε σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στους Αγ. Αναργύρους, όπου βρίσκομαστε έως και σήμερα. Οι ειδικά διαμορφωμένοι χώροι, η συνεχής ενίσχυση με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα και η εξελισσόμενη συνεργασία μας με τις μεγαλύτερες εταιρείες που σχετίζονται με τον κλάδο, μας καθιστούν μία από τις πιο σύγχρονες και ευέλικτες μονάδες στο χώρο της κατασκευής μεταλλικών προϊόντων. Το εξειδικευμένο μας τμήμα ” Έρευνα και Aνάπτυξη”, αναζητά διαρκώς καινούργιες τεχνικές και πρακτικές δίνοντας έτσι καινοτόμες και δημιουργικές λύσεις, σε κάθε σας απαίτηση.

Με ιδιαίτερη αγάπη για το αντικείμενο, δημιουργικότητα και τεχνογνωσία κατασκευάζουμε μεταλλικά προϊόντα & εξαρτήματα στην καλύτερη ποιότητα, με ακρίβεια, άμεση εξυπηρέτηση, έγκαιρη παράδοση και οικονομία.

Με την πολυετή μας πείρα, κάνουμε την σωστή επιλογή μετάλλου για κάθε περίπτωση. Επεξεργάζομαστε μέταλλα όπως αντιμονιούχο κράμα, κασσίτερο, ζάμακ & μπρούτζο. Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την κατασκευή των προϊόντων μας είναι εξαιρετικής ποιότητας και απολύτως φιλικά προς το περιβάλλον. Κάθε τελικό αντικείμενο επεξεργάζεται στο χέρι με μεράκι και ακρίβεια, προσανατολισμένο στις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες σας, χαρακτηρίζοντας το ως ένα αποκλειστικά χειροποίητο προϊόν.

Όλα αυτά τα χρόνια, σεβόμενοι τον εαυτό μας, το περιβάλλον, αλλά πάνω από όλα εσάς, έχουμε καταφέρει να εξελιχθούμε σε όλους τους τομείς δραστηριοποίησής μας και η επί σειρά ετών πελάτες μας είναι η καλύτερη επιβράβευση της δουλειάς μας.