Μεταλλικά χυτά εξαρτήματα

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΤΕΧΝΙΚΕΣ

Στην CHRONIS EPEXMETAL κατασκευάζουμε μεταλλικά προϊόντα, με μεράκι για το αντικείμενο και σεβασμό στις ανάγκες σας. Με την πολυετή μας πείρα, από το 1978, κάνουμε την σωστή επιλογή μετάλλου για κάθε περίπτωση. Επεξεργάζομαστε μέταλλα όπως αντιμονιούχο κράμα, κασσίτερο, ζάμακ & μπρούτζο.

Μέσα από τις υπερσύγχρονες παραγωγικές υποδομές μας και τους αυστηρούς ελέγχους ποιότητας κατά μήκος όλης της παραγωγικής διαδικασίας, διασφαλίζουμε τη δημιουργία προϊόντων ανώτερης ποιότητας και υψηλής προστιθέμενης αξίας. Η εμπειρία μας βοήθησε πολλούς από τους πελάτες μας να σχεδιάσουν, να αναπτύξουν, να βελτιώσουν και τελικά να δημιουργήσουν το δικό τους προϊόν.

Στο τμήμα μεταλλικών χυτών εξαρτημάτων κάθε τελικό αντικείμενο επεξεργάζεται στο χέρι με μεράκι και ακρίβεια, εξατομικευμένο στις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του, χαρακτηρίζοντας το ως ένα αποκλειστικά χειροποίητο προϊόν.

Η ιδιαίτερη παραδοσιακή τεχνική της προσθήκης ζεστού σμάλτου στα μεταλλικά αντικείμενα, δίνει χρώμα ζωντανεύοντας το μέταλλο, προσδίδοντάς του μια ξεχωριστή ιδιότητα. Με δεξιότητα, ακρίβεια και σύγχρονη αισθητική συνδυάζεται η πολυτιμότητα του υλικού και οι ιδιαίτερες απαιτήσεις, ενώ
δημιουργούνται μοναδικά αντικείμενα που αποτελούν έργα τέχνης.

Μερικές από τις κατηγορίες έργων της παραγωγής είναι:

Μεταλλικά εξαρτήματα
Κατασκευάζουμε μεγάλη γκάμα από μεταλλικά εξαρτήματα ακριβείας, για διάφορες χρήσεις όπως: μηχανήματα, κοσμήματα, ενδύματα, υποδήματα, τσάντες, ζώνες, αξεσουάρ μόδας, νομίσματα, διακοσμητικά κ.α.

Εταιρικά δώρα
Σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε πρωτότυπα επιχειρηματικά δώρα, αναμνηστικά, μικρά γλυπτά, μετάλλια, βραβεία. Εταιρικά δώρα που είναι ιδανικά για συνέδρια, εταιρίες, δημόσιες σχέσεις, απονομές, που αξίζουν σε κάθε περίσταση και αποτελούν μικρά έργα τέχνης.

Φιγούρες // πιόνια
Με απόλυτη πιστότητα στην αντιγραφή, κατασκευάζουμε φιγούρες και πιόνια σε διάφορα μεγέθη από κασσίτερο ή ρητίνη. Απαιτείται βαθιά γνώση της συμπεριφοράς των υλικών, ώστε να κατασκευαστεί ένα πρωτότυπο, στη συνέχεια το χυτό να φινιριστεί και να υπάρξει ένα άρτιο τελικό αποτέλεσμα, ένα μοναδικό έργο τέχνης. Οι φιγούρες και τα πιόνια είναι ιδανικά, για συλλέκτες και παίκτες επιτραπέζιων.

Μετάλλια // Σήματα // Pins // Εμβλήματα
Με τεχνογνωσία και πείρα δημιουργούμε μοναδικές κατασκευές μεταλλίων, σημάτων, εμβλημάτων και pins για σωματεία, δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, ομάδες, λέσχες κλπ. Ο συνδυασμός του μετάλλου με διάφορα υλικά όπως plexiglas, ξύλο κλπ μεταμορφώνει την κατασκευή σε μία πολύ πρωτότυπη δημιουργία, κάνοντας την εξαιρετικά μοναδική.

Εκκλησιαστικά // Μαρτυρικά
Με πίστη στην Ορθόδοξη εκκλησιαστική τέχνη και την παράδοση, δημιουργούμε εκκλησιαστικά είδη εξαιρετικής ποιότητας. Μικρά κομψοτεχνήματα από σταυρούς ευλογίας και αγιασμού, επιστήθιους σταυρούς, ευαγγέλια, φυλαχτά, κρεμαστές εικόνες αγίων, είδη γάμων και βαπτίσεων κ.α. ταξιδεύουν σε ναούς και μοναστήρια σε όλη την Ελλάδα.

Κοσμήματα // Αξεσουάρ
Μοναδικές δημιουργίες ιδιαίτερων κοσμημάτων και αξεσουάρ από εξαιρετικής ποιότητας υλικά, εμπνευσμένα και κατασκευασμένα στο εργαστήριό μας, με έμφαση στo design και την λεπτομέρεια. Η συλλογή μας ανανεώνεται συνεχώς.

ΞεκινήστεΤο δικό σας project

Go to contact page
Μετάβαση στο περιεχόμενο