Ακολουθήστε μας

Copyright © 2020

Created by Berry Advertising | Communicate Creatively
Σχεδιασμός πρωτοτύπων

Στην εταιρεία μας λειτουργεί ειδικό τμήμα design, όπου μελετά και σχεδιάζει μετατρέποντας κάθε ανάγκη, σκέψη και ιδέα από το σχέδιο σε αντικείμενο ή εξάρτημα. Ξεκινώντας από την αποτύπωση στο χαρτί και ακολουθώντας τις διαδικασίες της τσιγκογραφίας, της μικρογλυπτικής και του 3D printing, μπορούμε να παράγουμε οποιοδήποτε πρωτότυπο, με το κατάλληλο υλικό και σε πολύ σύντομο χρόνο.


Επισμαλτώσεις

Σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους Ιταλικούς οίκους παρασκευής σμάλτου δύο συστατικών (χρώμα και καταλύτης) και με βαθειά γνώση στο αντικείμενο μπορεί να γίνει επισμάλτωση σε οποιοδήποτε χρώμα της αρεσκείας σας, δίνοντας μια αίσθηση πολυτέλειας σε κάθε είδους εξάρτημα. Ανάλογα με τις ανάγκες και την χρήση του μεταλλικού αντικειμένου, υπάρχει δυνατότητα επιλογής σκληρού ή μαλακού σμάλτου.

Τα σμάλτα μας ψήνονται σε ειδικούς φούρνους ανάλογα με τις οδηγίες του προϊόντος και του κατασκευαστή, ενώ η εφαρμογή τους μπορεί να γίνει και σε πάρα πολύ μικρά αντικείμενα.

Αντικείμενα με δυνατότητα εφαρμογής σμάλτου: Μετάλλια, Pins, αναμνηστικές πλακέτες, κοσμήματα, σήματα, αγκράφες, αγαλματίδια, κ.α.


Φινίρισμα μεταλλικών προϊόντων

Όλα τα μεταλλικά εξαρτήματα ανεξάρτητα από τον τρόπο παραγωγής τους και ανάλογα με τον τρόπο χρήσης τους, μπορούν να φινιριστούν σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε πελάτη. Η εταιρεία μας διαθέτει δονητές μπίλιας και τροχάλου καθώς επίσης και περιστροφικά μπουράτα turbo, για το φινίρισμα μεταλλικών προϊόντων. Με μεγάλο πλήθος διαφορετικών τροχάλων, μπορούν να φινιριστούν μεταλλικά αντικείμενα που προκύπτουν από κοπτικές πρέσες και χυτόπρεσες πολλαπλών μετάλλων και κραμάτων.